duminică, 4 mai 2008

Importanta instalarii expresoarelor

Expresoarele, cele mai complexe aparate de cafea, nu trebuie confundate cu celelalte electrocasnice in ceea ce priveste instalarea si functionarea lor. Un expresor nu este ca un frigider: il bagi in priza, setezi un buton si gata. Ele sunt aparate complexe, in functie de care putem avea o solutia scontata pentru cafea, sau un rezultat mediocru comparativ cu calitatea asteptata. In functie de instalarea si folosirea lor putem avea o cafea buna in cestile noastre oriucand, sau putem avea, chiar si cu ingrediente premium, o cafea de proasta calitate…o cafea amara, fara aroma si tarie. Din pacate procesul instalarii si folosirii expresoarelor difera mult in functie de modelul aparatului selectat si de cafeaua folosita(boabe sau macinata) si nu-l putem prezenta aici in cateva cuvinte. De aceea oferim pentru toti clientii nostri din Bucuresti instalarea si punerea in functiune gratuite pentru expresoare, iar pentru cei din tara consultanta telefonica pentru punerea in functiune. Astfel dupa primirea expresorului un consultant kfea.ro va contacteaza si va explica pas cu pas tot procesul de instalare, dar si modalitatile de preparare a diferitelor tipuri de cafea( expreso italian, cafea americana, cappuccino, latte machiato, etc). Pentru cei din Bucuresti, in 24 de ore un consultant kfea.ro va face livrarea aparatului, il va pune in functiune si va explica clientului toate detaliile, de la tipul de cafea recomandat, pana la modalitatea optia de preparare, exact ca si consultanta telefonica pentru cei din restul tarii.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Salut Kfea.ro,
Imi place blogul tau si sunt sigur ca voi avea mult multe de invatat de aici. Multumesc ca ma ajuti sa imi fac dimineata o cafea buna la un expresor la fel de bun. Sper sa ai Succese si astept discutii si dezbateri pe blogul tau.

eban-d spunea...

Buna seara,
Sunt uimita placut ca Coffee shopul dvs are si blog. Sunt convinsa ca aici pot gasi raspunsuri valabile la intrebarile mele. Cu siguranta veti mai auzi de mine pe acest blog. Primiti sugestii si idei? Succes pe mai departe.